Tuesday, May 31, 2005

Album Farah - Antara Dua...Get Your Copy!!!

My goodness...

Semalam (30 May 2005) saje carik kat Tower Records album Breep2 nih, takde. Padahal Pakcik Nuar cakap ari tuh mmg semalam kuar. Then balik surfing, chatting n makan2. Malam tuh pegi Ampang Point jumpa Farah with her dad Pakcik Nuar. Fadam FC pon ade coz mmg diorang ader open stall kat food court atas tuh. Lepak2 kat food court tgk photos. Nak main bowling tp ramai sangat. Chiss...

Lpas lepak kat food court, turun bawah beli Domino's and makan kat mapley. (Aku bajet mmg si mamak tue bengang laa makan pizza kat gerai dia, order air je lak tuh) Then seorang kakak kenalan kitorang, one of FFC la...datang and bgtau dia dah dapat dah CD Farah. Farah punyerlaa excited at last jumpe orang yang dah beli album dia. Tp akak tuh pon dapat via kawan dia gak, jage Music Valley tuh. Before balik nampak Linda Onn balik from her restaurant...ngan saper tuh??? Haaaa......kikikikiki...

Image hosted by Photobucket.com

Ini ialah special photo daripada Farah yang akan diselitkan dalam album dia juz for ahli berdaftar FarahFanClub, lengkap with sign dan name pembeli. Hanya yang diorder melalui FFC laa kan. Pakcik dah lame dah suruh buat card nih sebnanyer, but skang is the best time laa. So kalo mane2 registered member FFC nak beli album tuh, beli laa from FFC....(Promo nih...bayar woi bayar!) Ekekeke...

Jom laa support local artist. Belilaa album Farah - Antara Dua yang original. Burning hanya boleh ditolak-ansur kalo satu nak dengar kat keta, satu kat umah.

No comments: