Saturday, May 14, 2005

Biasa Itu Indah...(Edited)

Hampeh...

Penat giler aku berjaga 2 malam nak ubah layout blog aku yang sejibik nie. Blogskin aje dah berpuluh aku download dan adjust settings yang ader untuk menepati citarasa aku. Last2 aku terpaksa mengalah dengan berpatah balik kepada layout basic yang blogger.com kasik. Chet!

Aku takkan berputus asa...tengoklaa korang...hehehe. Emo & bersemangat lak tetibe. Aku akan mencarik jalan...buatpe carik jalan??? Aku akan carik skin yang paling tepat keseimbangannya dan akan aku adjust dengan semaksimum mungkin. Bangunlah blogku!!! Bangkit!!!

(Orang sebelah : Gilo apo?)
(Anjing kat luar : Woof, woof, woof woof...)


<--- Entry kat atas dah tak valid. Wahahahahahah (Gelak jahat) --->

Aku berjaya mendapatkan skin yang lengkap dari segala sudut, blog title ade, date ade, comments pon ader. Puas ati haku. Wahahahahahaha!!!! Tapi kaler pink tuh. Sekali tengok macam cute. Tapi bile dipikirkan macam ladylike laa plak. Takpe nanti aku tuka kaler biru. Skang haku nak mandi. Hehehe.

<--- Entry kat atas pon dah tak valid sbb aku dah mandi dan aku dah tuka color. Wahahaha (Gelak pueh ati) --->