Sunday, May 29, 2005

Duta Power Root Ke Gold Coast (Edited)

Image hosted by Photobucket.com

25 - 29th May 2005
Gold Coast, Australia
Farah Diana, Zahid, Anuar Zain, Linda Onn
Special telecast for Era Radio by Linda Onn

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaarrgghhhhhhhh......

Tension :
1) Sebab tak dapat follow Farah, slalu dah asyik follow dia, kali nie tak bley plak
2) Sebab aku konon je nak buat special reports tapi dek sebab busy and hectic gile (Sile bace entry Kembali : Ater Hectic Days) tak dapat meneruskan niat murni aku

So, aku hanya nak share apa yang termampu jelaa. Nie ade gambar kenangan kat KLIA before Farah, Zahid ngan Abang Wan depart ke sane...

Image hosted by Photobucket.com
From left : Aku Si Budak Gile, Kak Yut Akak Canggish, Papa Breep2 Pakcik Anuar, Farah Diana Si Kekura, Mama Breep2 Makcik Farizah, Abang Wan Maestro, Zahid No Leher.
Tiada dalam gambar : Kak Sue The Panjang (berada di belakang gambar)

Image hosted by Photobucket.com

Oleh kerana Farah ngan Zahid pada awalnya tidak termasuk dalam list sebab tak berapa confirm, diorang bertolak pada waktu yang lain ngan Linda Onn and Anuar Zain. Diorang naik Singapore Airlines.

Dan kalo korang dapat lihat kat map, Gold Coast terletak jauh di sebelah timur Australia. Walaupon kita dapat sampai ke Aussie dengan cepat. namun untuk melintas continent ini mengambil masa yang saaaaaaaaaaangat lame! Juz note that Australia is a negara dan benua gak.

Image hosted by Photobucket.com

This is the map of Gold Coast. Dari ape yang aku sempat bace brochure percutian Duta Power Root ngan pemenang2nya, diorang berkesempatan melawati hotpots yang best kat GC nih.

One of them yang sangat digemari Zahid ialah Surfers Paradise!!! Man, kalo aku follow skali memang aku ngan dia akan lepak lame kat sini...Wehehehehehehe. Lots of skin bebeh!

Lain2 tempat - Movie World (Besh giloz) and tempat sekelilingnya (Wet N Wild, Dreamworld etc) dan Mount Tamborine (adventorous nih) Aku tak tau laa ape diorang ade hiking ke kat situ coz aku langsung tak sempat nak dengar lintasan Linda Onn kat Era tuh.

Whateva pon, esok pagi nak kena bangun pagi, nak jemput diorang balik Malaysia kat KLIA. Adehlaa...ponin kapla nih...