Monday, May 30, 2005

Exclusive! Duta Power Root At Gold Goast!

Exclusive Pics! Hangat!

Disclaimer
These exclusive photos tak terdapat kat mana2 blog atau website(except a few kat farahfanclub.com) atau mana2 magazine. Sebarang bentuk penciplakan akan mendatangkan kegusaran dan kekecilan di hati pemilik photo. Okaylaa, save tuk tgk sindri no prob, kalo nak letak kat page sendiri give credits laa at least...

Image hosted by Photobucket.com
Abang Wan, Zahid and Farah kat airport. Diorang depart berasingan dengan orang lain.

Image hosted by Photobucket.com
Gorgeus gile....buat cover album ape...

Image hosted by Photobucket.com
Abang Nuar ngan kangaroo...Si Macho ngan Sang Comel...

Image hosted by Photobucket.com
Pegang banner tuh...

Image hosted by Photobucket.com
Zahid ngan koala...dua2 debab...kikikikik

Image hosted by Photobucket.com
Santai kat padang rumput yang menghijau...I can't see any rubbish, mcm kat Malaysia...ermm...

Image hosted by Photobucket.com
Beloved Farah ngan Harry Potter, Draco Mulfoy and Mrs Minerva McGonagall

Image hosted by Photobucket.com
Batman and his BatMobile...COOL!

Image hosted by Photobucket.com
And Farah dapat chance lepak kat BatMobile!!!

Image hosted by Photobucket.com
Mari bersenam with Bugs Bunny and frenz!

Image hosted by Photobucket.com
Rollercoaster yang membuatkan orang2 lain sakit telinga mendengar jeritan high-pitch dua orang penyanyi hebat Malaysia...eh..mane Bang Nuar??? Tuka tuka...sorang...ikikikikik

Image hosted by Photobucket.com
Farah, Neo and Trinity...Neo mula berubah hati terhadap Trinity lepas jumpa Farah...Ha..Ha...Tak tahu...

Aku sebolehnya tanak memberatkan page nie untuk post lebih banyak pics because these edited pics file dia agak besar utk dial-up (exceed 50kb each), demi memastikan qualitynya berada at a 'puas-ati' level. Tp kalo korang rase nak tengok lagi exclusive photos diorang yang lain2 tuh, bagitau kat aku via comments, atau jerit je kat shoutbox tuh. Dan kalo rase rajin tekan laa button vote tuh. (sempat lagi tuh)

Credits to Akak Canggish a.k.a Yusma for this camera canggish. Cybershot 5.1 megapixel okeh! Kikikikikik....

3 comments:

RosmanPositivo said...

saje nak testing balik commenting system nih...wahahahaha

Elf said...

wah..besnyerr..terbayang saat saat kesana dulu.ada penambahan nampaknya kat movieworld..dulu takde harry potter..

RosmanPositivo said...

wahwahwah. beshnyer elf pnah g sane...