Wednesday, May 11, 2005

Kemalasan Yang Menyekat Semangat

Aaaaaargh.....

Baru aje nak mula bangkit ngan blog nih, kemalasan yang merupakan kelemahan aku yang paling besar mula menyerang dgn penuh kejam. Aku sebenarnya jeles ngan blog2 senior yang memang aku dah follow sekian lama mcm sultanmuzaffar (inspiration aku nih), kumprinx (nie aku baru aje follow tp mmg best!), klubbkidd (slalu jumpe sbb same2 stalker AF...heheh), superstalker (lame x jumpe akak nieh..) and so on...

Memang tensi (perkataan nie aku n member2 slalu gune kat skola dulu) bile kita dah memang bersemangat nak buat something, then tetibe kemalasan yang cilakos tue datang tanpa diundang. Aku nak customize blog aku nih, tp memerlukan penghayatan yang tinggi. Bukan mcm post kat blog nih.

Aku x bole kalo buat keja tak gune adobe photoshop. Segala benda aku buat gune menatang tuh. Aku dan Photoshop memang dah sebati. Kat skola n kolej member2 aku pon panggil aku Abang Photoshop. Kadang2 geli ader, bangga ader, serba salah pun ader. Aku bukannyer terer melampaui batas pon. Maybe coz aku reti mengaplikasikan idea aku dan menterjemahkannya ke dalam bentuk digital melalui medium Photoshop nih.

Skang aku terpaksa tangguh buat customization <--- ader ke perkataan nih? Lagipun aku blom tido lagi skang nih. Dah kul 10 am, drpd malam semalam aku blom tido. Aku memang Batman, walaupon sebnanya aku lebih suka Superman - idol aku drpd kecik......


(Bodoh aper membebel sowang2 nih...)

No comments: