Sunday, May 29, 2005

Kembali! : After Hectic Days

Oh shuuuuuuuttt......

Penat gile tonite. I juz got back from Port Dickson. Ader Majlis Reunion Ansara Serting & Ulangtahun ke-10. This 2-day programme untuk ex-students MRSM Bitara Serting actually, but I was invited untuk buat performance sket. Not that grand performance laa, tak sampai 10 minutes pon. Me and kawan aku lagi 2 orang (trio nih) buat 1 full song : Tekad by Hazami, half song : Malam by Shades, and two short snippets : Julia and Bahu ke Bahu (I know this sounds like crap but we did well actually *wink) We made re-arrangements for the songs laa.

For a while aku tak update blog nih, I can see tonite ranking menurun. Tapi nie dah biasa, we have ups and downs in life too.

Alasan paling kukuh untuk tidak mengupdate blog ni is this week memang hectic sket sebab aku terlibat dengan a programme kat UIAM, named Kids Of The World, Children Are Our Future. This thingy agak grand jugak coz it involves Majlis Kebajikan Kanak2 and all that (Badan2 besar laa) so I must do well in what I supposed to do. Aku dipertanggungjawabkan untuk buat video and flash show for the Opening Ceremony. Consumed lots of my time termasuk kena perbetulkan beberapa errors, setelah semuanya diburn kat cd, and have to present kat committee sebelum diapprove. Gosh it was mind-blowing!

Now all that are over! Gile release tension laa pasnih. Tunggu kalo2 ade projek lain je laa.

For dear bloggers and surfers, aku berterima kasih banyaaaaaaaaaaaaaaaakkk2 sangat coz sudi meluangkan mase singgah kat blog nih dan kepada yang sudi menekan button vote tuh, I owe you ols....really appreciate it. Terima kasih kerana menyokong blogger freshie yang sangatlaa hijau nih...

1 comment:

Anonymous said...

Very nice site! » »