Thursday, June 30, 2005

Fotopages : Now I Realised I Need It!

Wahlaaawey!

After I've made my thinking, hell yeah I need a Fotopage. Sampai bila nak post gambar2 tampal daripada Photobucket kat blog nie jer kan? Bukannya photoblog pon. Kalo yg sket2 tuh okay laa. Macam pics for the AF3 concerts and stuffs like that. So korang bole laa lawat2 kat my fotopage by clicking the link kat navbar tuh.



And kalo dah baru buat, so entries pon still sikit laa kan? Tp material dah ade. InsyaAllah kebanyakannya berkisarkan trips/activities yang berkaitan ngan AF atau Farah atau etc...I'm planning jugak untuk buat fotopage untuk entries designing, tp xtaulaa jadik ke tak.

Ape2pon, kepada sume AF fanz, selamat bergumbira di Dataran Putrajaya Sabtu nih. Ape yang penting I'll not be there coz I bet mesti sangat sesak, crowded dan mungkin jugak akan jadik huru-hara kalo management tak pandai handle. Sampah sarap akan bertebaran merata tempat. Dan mungkin jugak sorakan fanz akan lebih kuat daripada sound system. Huih, nie macam nak ajak orang lain tanak pegi plak nih? Hehehehe. Takde, kepada penyokong2 kuat atau fanclubs tue wajib laa bagik sokongan, jangan terpengaruh dengan racunan aku nih. Huheuheuheu.

Be united!

9 comments:

guracus said...

Woaaaa,, how can you say like that one! Give la credit sikit kepada our penonton and peminat.we have had so many AF open concerts be4 but tak pernah pulak the fans tenggelamkan sound system, tak pernah pulak ada huru hara yang tak boleh dikawal, dan tak adalah bertaburan sangat sampah sarap. Kalau tak nak pigi, dont la give excuses, stay at home tiam-tiam and tengok tv. AND YOU CALLED YOURSELF PEMINAT AF!!

RosmanPositivo said...

uiks? tak sangka ade org took it too seriously? huehuehue. it's better for fanz kalo pegi sane, especially kalo nak support. but i'll probably more comfortable tgk kat tv. pilihan terletak di tangan anda! :P

Rajap said...

Don't take it seriously.. enjoy it as u like.. Kita ada pandangan masing2.. rambut sama hitam, hati dan nafsu lain2..

Buat apa yang kita nak, jangan jadi pak turut selama2nya...


Ahakahakahak!!!

Adios..

guracus said...

I say brother..my comment was not about taking thing too serious but to TELL you that your comment was uncalled for. But i guess i will have to give you some lee way as you are still YOUNG!! belum mature sangat in your thinking :p

RosmanPositivo said...

terima kasih

bibiran said...

I would like to suggest textamerica.com rather than fotopages. You got some really nice templates to play with too. I think uploading and the viewing of images are pretty quick too.

By the way, cool blog.

RosmanPositivo said...

thanx bibiran for the suggestion. mmg dah perasan fotopages pon tak berapa bagus sgt coz it degrades the pics' quality. i'll try checking textamerica yeah. thanx!

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! »

Anonymous said...

This is very interesting site... » »