Monday, June 13, 2005

Gempak Selebriti Astro KL

Clap clap clap...

Mula2 dulu aku ingatkan mase Astro promote Gempak Selebriti Astro nie diorang nak challenge Sure Heboh by TV3, but these two events memang totally different. Walaupon GSA dibuat secara sederhana dan kecil-kecilan, tapi still meriah. Berbeza dengan Sure Heboh TV3 yang sememangnya havoc, heboh dan tak lupa, crowded!

Sabtu (NZ Curry House)
Selebriti : Farah, Saidatul Erma, ThreeFlo, Isa, Shiha, Azlif

Image hosted by Photobucket.com
Farah dengan junior2nya nyanyi Hanya Memuji. Isa was still malu2 there...

Image hosted by Photobucket.com
Farah and ThreeFlo, lagu Di Mana Cinta a.k.a Where Is The Love. Suara Hunny memang besar...

(Dalam masa yang sama kat Ampang Point ade Zahid, Anding etc...But memang takleh nak buat coverage laa, priority to Farah kan)

Ahad (Ampang Point)
Selebriti : Farah, Saidatul Erma, ThreeFlo, Isa, Shiha, Azlif, Jimmy, Linda Jasmine, Elliza!

Macam ape yang diexcpect, Elliza memunculkan diri kat AP nih. But dia datang on the second session.

Image hosted by Photobucket.com
Again, Where Is The Love by Farah and ThreeFlo.

Image hosted by Photobucket.com
Persahabatan Senior-Junior...

Image hosted by Photobucket.com
Elliza muncul dan disambut dengan sorakan yang meriah. Nyanyi Can't Fight The Moonlight dan join ramai2 nyanyi skali after that.

Image hosted by Photobucket.com
Autograph session. Dua budak cute bersama2...

Image hosted by Photobucket.com
Special untuk mana2 fanz Elliza a.k.a AKP dan banyak lagi nama2 utk dia...huehuehue. Nampak cute bila dia behave dengan sopan santun...

5 comments:

cik_julie said...

che ros,
nak gambar....
hakhakhak....
eh the pic kat NZ email to me ek... thank u bro...

Anonymous said...

wah cepat sungguh si eliza beraksi kat luar eh?

Starchaser-EE

nadia said...

rosman...kite nak gambar farah kat GSA tu..boleh tak? please..

RosmanPositivo said...

sape2 nak gambo tgglkan email yea...insyaAllah akan disendkan terus ke email anda....dan mention laa gambar yang mane satu.

nadia said...

rosman..my email address fda2111@hotmail.com kalo boleh saya nak gambar farah waktu kat GSA NZ curry house n ampang point..rosman ada gambar farah yg solo tak?