Saturday, June 18, 2005

Ha...Ha...Tak Tahu : The Vid!

Wo!

This is what I call a video clip. Nampak laa usaha murni dan titik peluh yang betul2, nak buat sebuah video clip yang layak dipanggil video clip. Adam betul2 bernasib baik sebab lagu nie yang dicipta oleh KRU (Edry), and untuk melengkapkan package Yusry buat plak videonya. This is a strategy yang selalu dibuat KRU. Let's take a look...

Image hosted by Photobucket.com
Adam with hairstyle yang lain sket, no rambut belah dua (Kaer cakap, padahal belah tengah)

Image hosted by Photobucket.com
Trend masa kini, yang feature seorang selebriti pompuan as a model. Sazzy's cute!

Image hosted by Photobucket.com
Makin penuh video clip nih ngan tambah duo rappers yang baru nih. Looks like Too Phat huh? Sorang tuh memang macam Malique la. What's the name again?

Image hosted by Photobucket.com
Makin penuh lagi...dengan Es D Co. Kesian laa, kasik laa chance kan. Dah la project kena postpone. The steps are so familiar, but they got the X-Factor dowh.

Image hosted by Photobucket.com
Cool huh? Memang laa konsep nih dah biase kat Hollywood, but it's good. Bukannya biase orang Malaysia buat video clip canggish camni.

Image hosted by Photobucket.com
Main PS huh? Macam game yang nari2 tu laa kira. Bole tuka costumes and all that. But sape lagi dua orang tuh ha? Selebriti gak ke?

Image hosted by Photobucket.com
We've Got It Goin' On...tue kan tajuk lagu Backstreet tuh?

Image hosted by Photobucket.com
All da boyz, laughing at Sazzy yang rupanya dimainkan gak.

So the concept dalam 'cerita' nih ialah, boyz or girlz, dua2 bole main2kan spouse diorang anytime! Heheheh...

No comments: