Saturday, June 25, 2005

Mane Updates Nih?

Grong Greng Grang...

Ya ampun...berapa lame blog nie ditinggalkan tanpa ada sebarang update? Dekat seminggu dah nih. Gile ah. Sama ada aku terlalu malas, atau takde material nak tulis?

Melihatkan Diari2 these few days, ade banyak juga benda yang elok dijadikan material, especially untuk Scandals and Politics Part Four yang sedang dikumpul bahan2nya. Dan ade jugak episod2 Diari yang mana elok ditonton saja sambil cecah biskut jagung dalam Nescafe panas. Kosong je. Dan aku masih tetap dengan pendirian aku untuk tidak mereview Diari, sebab kita dah ade pelbagai blog yang menyajikan korang itu, macam SM dan fantasiaakademi. Dan jugak aku takut untuk tidak konsisten nak review tiap2 ari nih. Nanti tertinggal sehari pon dikira tak istiqamah kang. Huehuehue.

Anyway, nie list lagu untuk bebudak2 tuh perform malam esok. Yang dah ade tiket gi laa tengok kat stadium sebab momentumnya lebih kuat daripada tengok kat idiot box tuh. Tambah lak kalo TV korang jenis yang zaman Abrahah nyer model kan...Ngehngehngeh...

AIDIL - Suratan Atau Kebetulan (Kenny, Remy, Martin)
FELIX - Aku Semut Merah (Meggy Z)
KEFLI - Seksa (Ukays)
MAWI - Nou'r El Ain (Amr Diab)
REZA - Senandung Semalam (Jamal Abdillah)
YAZER - Nyanyian Serambi (Ramli Sarip)
AMY - Bilang Saja (Agnes Monica)
AMYLEA - Don't Know Why (Norah Jones)
AKMA - L.O.V.E (Nat King Cole - Natalie Cole)
EKIN - Antara Dua (Farah AF2)
IDAYU - Tiada Lagi Tangisan (Misha Omar - Aishah)
MARSHA - Tunggu Sekejap (Allahyarham Tan Sri P.Ramlee - Jaclyn Victor)

Daaa.....pening kaplaku...(plus battery handphone masuk toilet bowl...chiss!)

3 comments:

tiade_ko$ said...

huhuuu...perluke tv era Abrahah...keh keh keh...aku tak penah gi stadium la..ramai sgt bawak sepanduk segala...kang tak nampak peserta, nampak sepanduk aje...hampezzzz

RosmanPositivo said...

hahaha...aku sokong kenyataan ko yang bernas itu. all the banners akan menghalang jarak penglihatan kornea mataku dan sekaligus menurunkan tahap mood menonton dengan kadar yg segera. mari tonton tv yg canggish...tv abrahah needs no apply...wahakahakahak

Anonymous said...

Very nice site! http://www.security-home-7.info History of the credit cards Familia lesbianas custom web design Wide area surveillance thermal imager wsti Apple ipod 60gb mp3 player Aspermont web site marketing Battle construction vehicles Stop smoking sc mercedes spares Camping and cloudland canyon ga