Saturday, July 23, 2005

Signboard : Kawasan R&R...

Sigh sigh sigh...

Diz week korang nampak betapa kosongnya blog aku nih. Yups, aku terpaksa memperlahankan aktiviti2 internet, mahupon aktiviti2 hiburan, mahupon segala benda2 yang selalunye aku buat. Ini kerana aku skang dah ade karier yang perlu aku berikan segala fokus dan memang time consuming, dan jugak energy consuming. Eceh, bunyi macam kerja ape tah ye dak? Padahal kerja biase je, tapi mmg sampai susah laa nak hapdet blog nih. Sorry laa banyak2.

Tapi dalam kesibukan aku tuh, sempat jugak esok, Sabtu 23 July aku pegi Stadium Malawati tengok konsert. Abih kojo je den terus berushing gi. Adehlaa. Hope to watch a better performances from the students laa kan. Penat2 kita datang and pay for it. Ahadnye plak keje laie. My God. I have to make myself comfortable untuk suit ngan situasi nie skang. But in the meantime untuk menyempurnakan kewajipan sebagai blogger. Paling2 busuk pon hapdet konsert je pon bole laa. Tue pon dah parah dah tue.

Thanx and sorry kepada sape2 yang sudi melawat blog nie selama nie. Don worry, I'm still blogging. Akan cuba jugak curi masa. Sorry laa kalo lambat sket tuh kan. Jumpa esok!

Sakit kaki nih....

4 comments:

solehan@lehan said...

a'kum..
kalo ko nak tau..aku la antara org yg alwez jengok2 ko punye blog tiap2 hari..biase laa..masuk lab free,so dpt spend masa lama2 review ko nye blog..hehehe..musti terharu kn? (",)
nway,ko ckp dah ade keje?keje pe? katne?
ok..terus mem'blog'kan lagi..aku suke tgk,bye....

wassalam..

RosmanPositivo said...

lehan! long time no see. time kace laa. ari tu ko kate nak blogging amacam?

iwanshuaswad said...

hi rosman...

dah berminggu-minggu aku pergi konsert kat stadium...
tapi x pernah jumpa kau pun..
apa kes?
btw... kau sibuk pasal apa man?
aku nak pergilah tgk farah kat planet hollywood tu...
still suka dgn farah breep breep..
last jumpa dia masa kat stadium malawati..
tapi last gathering dgn korang semua... masa buka puasa kat tupai tupai...
lama kan?
btw... apa2 hal kau msg aku kat friendster k.
thanx..
keep blogging dude...
urs look nicer n better if compared 2 me

Anonymous said...

Excellent, love it! »