Saturday, September 03, 2005

SkaliSkale : My Dream Girls!

Wahlaaaweeiii.......



Saje nak share. Bukan selalu share benda2 macam nie. Intimate tau. Benda2 macam nie bukannya selalu bincang merata2.

These three girls yang boleh membuatkan hidung aku berdarah. Ketiga2 dari tempat yang berlainan. Mariana dari Nusantara, Alizee dari Eropah dan Natalie dari Hollywood. But they share the same thing : Cuteness, Hotness, dan Rosman-Tasteness...

Kalo dilihat dan diteliti, ade persamaan antara diorang bertiga nie dari sudut wajahnya. Jika anda mengenali seseorang yang mukanya lebih kurang dengan mereka bertiga di atas, sila e-mail ke rosmanpositivo@yahoo.com atau buzz my yahoo messenger.

Adakah anda terpikir entry kali nie boleh disifatkan sebagai SAMPAH?

Jika YA, klik sini
Jika TAK, klik sini
Jika TAK KOMPEM, klik sini

P/S - Soalan daripada seseorang : Lepas nie ko tanak buat entry My Dream Guys lak ke? Jawapannya : Cilakak lu.

Sekian, terima kasih. Hehehe. Gile punye owang....

2 comments:

sikapitan said...

Aku dari dulu la nak puji site ko nie...comel secomelnya...ahhaha...

Bermadu? Eish..perasan pulak..aku pun tak seperasan cam tuh...hahahahah...

wasalam

RosmanPositivo said...

site comel, pemiliknya? hahaha.

sesekali perasan, bermimpi sendiri apa salahnya...hahaha (fanatiklah tuh)