Wednesday, May 16, 2007

AF5 Final : A Brief POV

Tenettenettettenet...

Bunyi di atas ialah bunyi televisyen. Harap maklum. (Aku pon tak tau nape dia bunyi macam tuh)


Ramalan, harapan dan kebenaran adalah sangat tidak sama


Yup I admit yang aku telah mengeluarkan statement yang aku tak buat coverage pasal AF lagi dah. Tapi tue bukan bermakna aku tak buat posting pasal AF dari sudut seorang penonton. Untuk AF5 kali nie, walaupon agak lambat catch-up dek kerja yang sangat berlambak, aku tengok gak konsert dan ulangan2nya. And I have to say for this Final, aku menyokong Mila, Ebi dan Candy sebagai Top 5. Tapi itu dari sudut favouritisme. Dari sudut undian, aku meramalkan kedudukan akan jadi lebih kurang seperti susunan gambar di atas. Berdasarkan pengalaman dan observation kepada undian rakyat Malaysia lah kan. Lalalalala....

No comments: