Wednesday, January 05, 2011

Third time's the charm

Pompompom!


In case you're that slowpoke, itu bunyi mercun reger ribu² malam New Year.

Lebih afdhal jika aku kaitkan my beloved Alis dalam entry ini supaya genap 3 ENTRY berturut² ade beliau hehe. Orang-orang pemakan hotdog berdekatan Statue of Liberty kata "Third time's the charm" kan. Nah, terimalah anugerah spesel untukmu sayangku.



Original photo credit to Nabel & Daus


You really can claim the prize. Like seriously. Wink ;p

Makanya mungkin juga ada chance aku hembus nafas pengasih kat Yunalis Zarai nun tak-berapa-jauh di Subang Jaya supaya meninggalkan si Qushairi Razali tu dan duduk di pangkuanku chewah hahaha *jatuh krusi*.

Agak² jadi tak? Check fanpage dia sat mana tau ada special dedication lagi ke.

Takde pon.

Tunggu sat lagi lah.

Sambil tu mari kita layan videoclip ni ha. Pencalonan Alis untuk Cinta Sempurna Muzik-Muzik 25 aritu. La ni dah jadi finalis AJL25 bryyyyy!!!



I just love this version effing much. She brought the sax mang! I did request the sax to be included again in the AJL25 performance this Sunday. Not sure if she's gonna listen to this future husband of her. Vain gila statement.

Nak kawin artis kena yakin der.

Eh, dah ade lom dedication baru? Cer try tengok balik fanpage ke Tumblr ke.

Na-Da? Deng yuh.

Hembusan pengasih konon. Ni kes terpengaruh ngan ilmu bomoh Indonesia Wak Joko Erwin Anuar dalam Hantu Kak Limah Balik Rumah la ni. Grrr. Poster sat.


Kalau ilmu tidak penuh di dada, jangan pakai coli laser di dada. JuPe mana kau malam tuuuuuu!

Alis I tinggalkan cerita you sekejap ya sayang. Alang² dah tersebut JuPe ni. Biasalah cerita coli² ni memang orang suka baca. Bahaha.

And so dunia bergegar bila 2 negara yang tak masuk pon World Cup ni berlawan di 2 padang berlainan haritu. We also got into the TT (in case you're noob, TT is Trending Topic in Twitter) worldwide weh with #malaysiacheatlaser and Hate Malaysia gila tak gila der.

Ala both used lasers anyway. Blablabla. We won. Again, got into TT with Congratulations Malaysia.


"When you win, say nothing. When you lose, say less" - Ini Paul Brown punya ayat.


And then alongside the forgotten Mawi and Shahir, we got new heroes, Abang Apex Khairul Fahmi & Safee Sali.


Semua macam merembes kat Apex ni including my own sister meh. Malaysian girls always have a thing for Korean-Japanese-Chinese-looking guys apatah lagi Apex ade resemblance Nakata sket kan.

Eh tadi kata ada cerita coli?


Owh jadi invalid la sebab Julia Perez a.k.a JuPe yang konon² nak buat appearance bercoli laser tu langsung tak nampak pon batang hidung ka batang apa ka pangkal dada ka pon malam tu. Hampes. I've waited from start sampai habis tau! Screw you JuPe. Gwe jumpa lho nanti gwe tarikin tali coli lho dan lepas laju² biar berbekas lebam bahumu!

Dahla malas cerita coli² ni. Nan hado jugak. Ingat Manohara or Luna ade la bukak sket ke. Hagham takde.

Better I go back to my Alis.

To you Yunalis Zarai, good luck for AJL25. Cinta Sempurna is one hell of a great piece of good music with deep soul and beautiful words. Too slow for some but hey, who needs bumpy and loud dum-chak dum-chak music 24/7 kan. Sometimes we have to take it slow, like this meh.

Err.

Guys, should I stop blogging about Yuna?

Takut nanti kalau dia kawin ngan si Qi aku gi wedding dia karok lagu 'Pelamin Anganku Musnah' haru derrrr!!!!





Waaaargghhhh ~


http://rosmanpositivo.blogspot.com/

2 comments:

livelifethefullest said...

pelamin anganku musnah..lagu feveret Din...huahuahua...

nway..ahkak tak minat Apex..i minat Safee Sali keh..huahuahua

RosmanPositivo said...

hahaha. sedey bnor lagu feveret deme keh3.

haha safee sali pon boleyh. bdk cochrane tu huhu